Veelgestelde vragen

U kunt entreekaarten uitsluitend aan de kassa kopen. Tickets zijn niet online te koop.

U kunt aan de kassa’s met pin betalen. Het is niet mogelijk om geld te pinnen aan de kassa’s

Kinderen van 0 tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Het restaurant, het dinopark inclusief het Krijtwoud met de brullende dino’s, het bomenpark en het miniatuurpark zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers mét een begeleider. Ook is er een mindervalidenwc in het restaurant. De survivalrun en de trein zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Alle onderdelen van Landgoed Tenaxx zijn toegankelijk voor buggy’s en wandelwagen, behalve de survivalrun.
Sommige delen van het Krijtwoud kunnen bij extreme weersomstandigheden nat zijn.

Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. In het Miniatuupark zijn honden niet toegestaan.

Het is wel toegestaan om zelf eten mee te nemen naar het park. Het meebrengen en nuttigen van dranken is niet toegestaan.

U kunt het park tussentijds verlaten. U krijgt dan een stempel op uw hand.

De grote vijver van Landgoed Tenaxx is (nog) geen officieel zwemwater. Er zijn geen voorzieningen aanwezig voor zwemmen. Wanneer mensen toch gaan zwemmen doen zij dat op eigen risico.

Ouders hebben hun eigen verantwoordelijkheid omtrent de risico’s die hun kinderen lopen.

Voor de survivalrun is het meenemen van oude schoenen en kleding alsmede van een handdoek aan te bevelen.

U kunt kostbaarheden in bewaring geven bij een van de kassa’s.

Omdat de bereiding van glutenvrije gerechten een gegarandeerd glutenvrije omgeving vergt kan Landgoed Tenaxx geen glutenvrij eten aanbieden.

In het damestoilet is er een verschoningsplaats.

Afhankelijk van leeftijd en ervaring duurt de grote survivalrun maximaal 1 uur.

In de entreeprijs is inbegrepen: dino-experience, dino-track, survival run, opblaasbare survivalrun, roeien op de bootjesvijver, dinoloopfietsjes, speeltuin, rijden in het treintje, miniatuurpark, bomenpark, activiteiten op het Kinderplein en onbeperkt snacks, patat en ranja.
3D Boogschieten is niet bij de entreeprijs inbegrepen. Wel krijgt u bij bij de kassa bij aankoop van een ticket een kortingsbon ter waarde van € 4,00 voor het 3D Boogschieten. Deze kortingsbon is geldig op de dag waarop u het reguliere ticket gebruikt.

Omdat Landgoed Tenaxx geen overheidsinstantie is kunnen er geen kortingen gegeven worden op diverse passen.

Het is niet eenvoudig maar het is mogelijk om Landgoed Tenaxx met het openbaar vervoer te bereiken. Als u met de trein reist, is station Winschoten het dichtstbijzijnde station. Vanaf daar kunt u met de Hubtaxi naar Landgoed Tenaxx reizen. De Hubtaxi is goedkoper dan een gewone taxi; als u met meerdere personen reist, wordt het tarief nog lager. U moet de Hubtaxi echter wel (tenminste) 1 uur van tevoren bellen. De Hubtaxi wordt gereden door Taxibedrijf De Grooth, telefoonnummer: 0800 – 40 20 104. Voor de terugweg geldt hetzelfde.

Zaken die in het park zijn gevonden worden naar het depot ‘gevonden voorwerpen’ (bij het restaurant) gebracht. Tijdens openingstijden kunt u uw vermiste bezittingen bij het depot ophalen.

Ja, dat kan voor groepen vanaf 4 personen van 16 jaar en ouder (zonder kinderen).