Dinopark Groningen

Op zoek naar een gaaf uitje met jouw familie, klas of met een kinderfeestje? Kom dan langs bij Landgoed Tenaxx en bezoek het enige dinopark van de provincie Groningen! Sinds 2 april zijn wij weer open en staan wij te trappelen om jullie te ontvangen op ons avontuurlijke landgoed.

Dinotrack

Altijd al willen weten hoe groot de dinosaurussen waren die vroeger leefden? En benieuwd naar welke soorten er waren? Ontdek de levensechte dinosaurussoorten van eeuwen geleden. Spotten jullie de Triceratops, de Velociraptor en de Tyrannosaurus Rex? Ons dinopark bevindt zich in de bossen van Landgoed Tenaxx: je komt hier niet drie dinosaurussen tegen, maar wel meer dan dertig!

Gaan jullie de uitdaging aan om alle dinosaurussen te vinden in ons dinopark nabij de stad Groningen? Het gebrul van de dinosaurussen galmt af en toe door het Krijtwoud. Durven jullie het aan? De dinotrack is de meest spectaculaire ervaring van ons dinopark!

Dino-opgraving

De kids voelen zich heuse archeologen bij de dino-opgraving op het park. Vinden jullie de levensechte botten onder het zand? Graven en scheppen maar!

Arrangementen

Wanneer je met een grotere groep ons dinopark bij Groningen bezoekt zijn onze arrangementen een perfect idee! Organiseer je een kinderfeestje, schoolreisje of familiedag in Groningen? Als je met een groep bent groter dan 8 personen ontvang je van ons een mooie korting!

Kinderfeestjes

Voor een uniek kinderfeestje kom je naar Landgoed Tenaxx! Nadat jullie het dinopark hebben bezocht, lopen jullie zo door naar alle andere belevenissen op het landgoed. Zeker weten dat dit een kinderfeestje is dat de kids niet snel vergeten. Kosten voor een groep van 8 personen of meer: € 8,50 p.p.  van 1 maand vóór tot 1 maand ná de geboortedatum van de jarige. Bij jouw verjaardagfeestje zijn we tijdens de normale openingstijden open; van 11.00 tot 18.00. Jullie hoeven niet te reserveren wanneer de groepsgrootte 8-20 personen is!

Bomenpark en miniatuurpark

De mooiste bomen komen jullie tegen in ons bomenpark! Vanuit hier kan je gezellig door het interactieve miniatuurpark wandelen. Hier vinden jullie bijna 80 miniaturen met een schaal van 1 op 25. Maak hier foto’s zodat jullie hier bijna even groot zijn als de Martinitoren of zelfs groter dan dinosaurussen! Bekende gebouwen en plekken van Groningen komen jullie hier natuurlijk ook tegen.

Interactief museum

Meer leren tijdens een gezellig dagje uit met elkaar? Het Dinosaurium leert jullie spelenderwijs over de sauriërs die leefden in Groningen en Nederland! Alvast zien wat je hier allemaal kan doen en leren?

Speel- en leerparken

Moeten jullie echt even je energie kwijt na het rondlopen over ons landgoed? Kom dan gezellig langs de dinostormbaan, dinorollerbaan, het dinoschietkasteel of de speeltuin! Hierna stappen jullie in ons treintje dat gratis over het dinopark rijdt. Zo zien jullie echt veel op één dag!

Waterpret!

Hebben jullie al een zwemdiploma? Dan mogen jullie zwemmen en spelen in onze mooie zwemvijver! Hier kunnen jullie ook nog bootje varen of zwemmen onder toezicht van de volwassene die mee is!

Horeca

Honger gekregen van alle indrukken op ons dinopark bij Groningen? Bij een verjaardagsfeestje krijgen jullie een lekker snackmenu: inclusief frietjes, 2 snacks en ranja.

Extra: 3D Boogschieten

Jagen op dinosaurussen! Dat doen jullie in het 3D Bogenpark met pijl en boog. Er zijn twee parcoursen uitgezet die zowel voor de beginnende als gevorderde boogschieter een uitdaging zijn. Het 3D boogschieten is natuurlijk een hele leuke extra activiteit tijdens een verjaardagsfeestje.

Schoolreisje

Een schoolreisje dat leerzaam, maar vooral heel leuk is? Kom dan met de klas of school naar dinopark Tenaxx. Speciaal voor scholen die met 50 personen (incl. begeleiders) langskomen doen wij het park open vanaf 09.00 uur! Voor schoolreisjes is er een speciaal arrangement; € 8,50 p.p. inclusief snackmenu bestaande uit frietjes, 2 snacks en ranja. Lees meer over misschien wel jullie volgende schoolreisje naar het dinopark van Groningen!

Familiedag of bedrijfsuitje

Als je een familiedag of bedrijfsuitje wilt vieren is Familieparken Landgoed Tenaxx the place to be! Wij bieden tevens de mogelijkheid het bezoek aan ons park compleet te maken met een goed verzorgd barbecue-arrangement. Informeer naar alle mogelijkheden om een familiedag of bedrijfsuitje in Groningen te organiseren.