UPDATE maart 2022

Vanaf zaterdag 2 april 2022 zijn we weer geopend!

Bekijk de openingstijden voor een kalender waarin is aangegeven op welke dagen het park open is.

Kaartjes die gekocht zijn in 2021 en die je niet hebt kunnen gebruiken vanwege de gedwongen sluiting blijven geldig in het nieuwe seizoen.

Ook het gehele Paasweekend (15 tot en met 18 april) is het park geopend van 11-18 uur.

Museum ‘Het Dinosaurium’ is vernieuwd. Er zijn nieuwe dinomodellen, fossielen en dino-holografen waarbij je de dinosaurussen live 3D ziet bewegen. Ook zijn er nieuwe interactieve spellen.

Als op zoek gaat naar de dino’s in het Krijtwoud kom je aan het eind van de route bij een stal vol bewegende dino’s. Door op de knoppen te drukken kun je ze zelf laten brullen en bewegen.

De nostalgische rupsbaan is er weer en elke dag is de Ranger aanwezig met leuke knutselactiviteiten: zelf een hanger maken met een dinotand, op zoek naar de schatten van Tenaxx en beestjes bekijken onder de microscoop. En in het Miniatuurpark dreigt het vredige stadje Dinodam langzamerhand overgenomen te worden door dino’s…

Tijdens het Paasweekend zijn er extra activiteiten zoals dinopaaseieren zoeken en schminken.

En natuurlijk kun je ook 3D boogschieten, bootje varen, spelen in de speeltuin en op de opblaasbare stormbaan en een ritje maken in het treintje.

Nieuw dit seizoen is het Jaarabonnement, extra voordelig voor gezinnen, uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa. Kijk op deze website onder ‘Algemene Voorwaarden’.

Via onze Facebookpagina en deze website houden we je op de hoogte.

Graag tot ziens!?