Weer geopend in de kerstvakantie vanaf 26 december!

Dinopark Landgoed Tenaxx is tijdens de kerstvakantie open van 26 december tot en met 30 december en van 2 januari tot en met 8 januari. Het dinopark en miniatuurpark zijn feestelijk verlicht en er zijn weer allerlei leuke activiteiten!

27 en 30 december, 5 januari Reptielen en andere bijzondere dieren! Kom alles te weten over o.a. de rattenslang, gekko, miljoenpoot, reuzenslak, schorpioen. Presentatie door Repticura, Leeuwarden, 13:00 – 16:00 uur
28 december, 4 en 7 januari Demonstraties vuursteen bewerken, verhalen over de prehistorie, zelf pijlpunten en andere prehistorische voorwerpen namaken, verzorgd door ArcheoFlint
29 december Lasershow met dansende dino’s! 17:00 uur
29 december, 3 en 6 januari Zelf kaarsen maken, 13:00 – 16:00 uur
26 december, 2 en 8 januari RangerWinterDinoplein: op 26 december: ga met de ranger dennenappels zoeken in het bos en schilder ze mooi goud en zilver! Op 2 en 8 januari: dino’s uit ijs hakken en je eigen dinowinterlandschap maken.

Voor de workshops met pijlpunten en kaarsen wordt een kleine materiaalbijdrage gevraagd. Op alle dagen is de ranger aanwezig en zijn er leuke workshops en gezellige activiteiten bij het kampvuur, zoals broodjes, marshmallows en Dinobollen bakken.

Verder: rijden met de X-masExpress, kristalbollen kraken, overdekte en verwarmde speeltent met ballenbak, speelhuisje en dinoschietkasteel, indoor boogschietbaan, funfloor, edelstenen en dinotanden bekijken onder de microscoop.

Ook is er allerlei winters lekkers verkrijgbaar in het restaurant: o.a. warme chocolademelk, oliebollen, heerlijke soep en suikerspinnen.

Via onze Facebookpagina en deze website houden we je op de hoogte.

Graag tot ziens!