Arrangementen

Dinopark Landgoed Tenaxx is zeer geschikt voor schoolreisjes of kinderfeestjes of bezoek met een groep, bijvoorbeeld in het kader van een familiedag of bedrijfsuitje. Met een groep van 8 personen of meer krijgt u korting. Onder de knop ‘Prijzenlijst’ vindt u de tarieven.

U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door het bomenpark, op zoek naar de brullende dino’s, kennismaken met het Noorden in het Miniatuurpark, zwemmen of roeien, museum Het Dinosaurium bezoeken, rijden met het dieseltreintje of 3D boogschieten. Voor jong én oud is er van alles te doen.

Ook is het mogelijk om met zijn allen te genieten van een barbecue. De prijs van een barbecue (exclusief entree en drankjes) is € 15,95 p.p. voor een volwassene en € 10,95 voor een kind (tot 12 jaar).

Tijdens de openingstijden is er ruimte voor groepen tot ruim 60 personen. Buiten de openingstijden is er ruimte voor groepen tot ongeveer 100 personen. Voor een prijsopgave, meer info of reservering kunt u een e-mail sturen naar info@landgoedtenaxx.nl